online póker

Nincs életem

0% élet 100% nincs

Utolsó kommentek

  • : Gondolom egy eldugott Csontváry képnek jobban örült volna a család :) (2014.06.21. 15:40) Plakátok a múltból
  • stevee: Naggggyyon komoly!!! : ))) Azt hiszem érdemes volt megtörni a hosszú hallgatást a blogon.. (2011.06.10. 17:22) Lego
  • Liszi: @Simple Soul: Köszi, köszi! :) (2010.10.31. 01:19) Fegyverzetellenőrzés
  • Simple Soul: OMG! Te egy hiperrealista művész vagy! Az a finom vonalvezetés, áhh..egyszerűen zseniális! Minden ... (2010.10.27. 13:20) Fegyverzetellenőrzés
  • Liszi: @stevee: Áhhh, ő csak messziről kukkolt pincérlánnyal :D (2010.08.30. 01:15) Sörözés vs lánybúcsú
  • Utolsó 20

Címkék

alkohol (4) állat (10) álom (2) autó (2) beszólok (45) címke (1) csajok (16) család (11) degu (4) diósgyőr (9) egyetem (10) életstílus (1) én (133) érdekes (5) férfiak (2) férfimagazin (2) film (14) floorball (1) foci (51) fogadás (2) hattrick (4) haverok (29) időjárás (5) internet (4) iqtlan (53) ivás (11) jegesmedvék (1) jégkorong (5) jogsi (6) kerékpár (4) kosárlabda (1) magyar válogatott (2) men (5) miskolc (11) mozi (5) msn (3) munka (9) nincs életem (206) oldtimer (2) olimpia (4) poker (17) politika (10) poszterek (3) program (5) régiség (1) részeg (4) sör (1) sorozat (7) sport (51) szabadidő (5) számítógép (18) takarítás (4) tanulás (7) túra (1) üdítő (1) útmutató (4) vásárlás (7) vb2010 (1) xxx (5) zene (26) Címkefelhő

Új szezon

2008.07.28. 12:09 :: Liszi

Mielőtt bármi másról szót ejtenék: U19-es labdarúgó válogatottunk előtt le a kalappal. Bár jó ideje tartó babonám miatt egyetlen meccsüket sem néztem meg élőben, nem semmi, amit véghezvittek, és nem sok kellett volna egy még nagyobb bravúrhoz! Szép volt fiúk!

A tiszteletkört letudva térjünk át az új szezonra, mert lassan éledeznek a nemzeti bajnokságok. Nálunk az elmúlt hétvégén elrajtolt az NB1-es mezőny, és hétről-hétre egyre több bajnokság ébred majd fel a "nyári álomból" (bár az északi ill. orosz bajnokságok tavasz-ősz rendszerük miatt már a felüknél tartanak, de ezek kit érdekelnek?)

Sajnos munkám miatt nem tarthattam barátaimmal Rákospalotára, ahol a Diósgyőr bajnoki szezonja elkezdődött. Bár többek szerint nem maradtam le sok jóról, kíváncsi lettem volna az újakra, ha már a fizetőssé tett edzőmeccseket bojkottáltam. Ráadásul szombatonként dolgozom is, így jó eséllyel a további meccsekről is lemaradok. A csapatról annyit, hogy a fél keret ismét lecserélődött jó (?) szokásunk szerint, és a távozókhoz lehet, hogy Köteles Laci is csatlakozik. Érkezők közül Tóth Mihály egy egy bajnoki pontot érő góllal bizonyította, hogy van még benne szufla, de a híradások szerint Ahodikpe, Kamber, Milicsics és Sztanics sem mozogtak rosszul.

A Premier League rajtja még odébb van, annyi azonban látszik már az Arsenalnál, hogy megint nem a rutinnal fogjuk megnyerni meccseinket. Távozott Lehmann, Gilberto Silva, Flamini, Hleb, mellettük Adebayort több csapat csábítja, de még sokat szidott védőnknek, a svájci Senderosnak is van kérője, állítólag a Newcastle személyében. Utóbbi pletykával kapcsolatban egy angol bulvárlap el is kezdte kongatni a vészharangot, miszerint pénzügyi problémák vannak Ágyúsaimnál, de ezen egyelőre röhögnöm kell. Tény, hogy nem volt olcsó a stadion, melynek hiteleit még fizetjük még jó ideig, de ekkora baj csak nincs.

Egyébként ki unja már a Cristiano Ronaldo, Lampard, Adebayor trió átigazolási hercehurcáját? Én igen. A mai új agyrém az volt, amikor olvastam, hogy pletykák szerint a Manchester United akarja leigazolni a Barcelonában elszürkült Thierry Henry-t. Ha ez valóra válik - amit nem hiszek természetesen, akkor Észak-Londonban tömeges mezégetés lesz. Henry egyébként múlt héten került be a brit National Football Museum hírességek csarnokába, a korábbi Arsenal történelem egyik legendás edzőjével Bertie Mee-vel együtt.

És még egy hír, amire felkaptam a fejemet ma! László Csaba beszólt! Alig került a skót Hearts kispadjára, máris bírálta a mindenható tulajdonost Vladimir Romanovot, valamint a szerinte a tulajdonos nagylelkűsége miatt ellustuló játékosokat. László rámutatott arra, hogy Romanov sok pénzt ölt a csapatba, és egyelőre nem kapott vissza semmit a játékosoktól. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tud majd beleszólni a Hearts az Old Firm dolgaiba, mindenesetre ez tökös kezdés volt. Csak nehogy sírás legyen a vége, mint a Fradinál.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci diósgyőr

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://nincseletem.blog.hu/api/trackback/id/tr71589202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása