online póker

Nincs életem

0% élet 100% nincs

Utolsó kommentek

  • : Gondolom egy eldugott Csontváry képnek jobban örült volna a család :) (2014.06.21. 15:40) Plakátok a múltból
  • stevee: Naggggyyon komoly!!! : ))) Azt hiszem érdemes volt megtörni a hosszú hallgatást a blogon.. (2011.06.10. 17:22) Lego
  • Liszi: @Simple Soul: Köszi, köszi! :) (2010.10.31. 01:19) Fegyverzetellenőrzés
  • Simple Soul: OMG! Te egy hiperrealista művész vagy! Az a finom vonalvezetés, áhh..egyszerűen zseniális! Minden ... (2010.10.27. 13:20) Fegyverzetellenőrzés
  • Liszi: @stevee: Áhhh, ő csak messziről kukkolt pincérlánnyal :D (2010.08.30. 01:15) Sörözés vs lánybúcsú
  • Utolsó 20

Címkék

alkohol (4) állat (10) álom (2) autó (2) beszólok (45) címke (1) csajok (16) család (11) degu (4) diósgyőr (9) egyetem (10) életstílus (1) én (133) érdekes (5) férfiak (2) férfimagazin (2) film (14) floorball (1) foci (51) fogadás (2) hattrick (4) haverok (29) időjárás (5) internet (4) iqtlan (53) ivás (11) jegesmedvék (1) jégkorong (5) jogsi (6) kerékpár (4) kosárlabda (1) magyar válogatott (2) men (5) miskolc (11) mozi (5) msn (3) munka (9) nincs életem (206) oldtimer (2) olimpia (4) poker (17) politika (10) poszterek (3) program (5) régiség (1) részeg (4) sör (1) sorozat (7) sport (51) szabadidő (5) számítógép (18) takarítás (4) tanulás (7) túra (1) üdítő (1) útmutató (4) vásárlás (7) vb2010 (1) xxx (5) zene (26) Címkefelhő

Sárga-fekete este

2008.08.31. 18:42 :: Liszi

Tegnap felkészülési meccsen lépett pályára a Miskolci Jegesmedvék. Miután csütörtökön a szlovák Mihalovce ellen 3-3-as döntetlent ért el a csapat, most a román CSM Brassó volt az ellenfél.

Az már a mérkőzés elején látszott, hogy a két csapat között nem sok különbség van. Legalábbis, ha a mezeket tekintjük semmiképp, ugyanis a Macikhoz hasonlóan a Brassó is fekete-sárga szerelésben korcsolyázott ki. Engem ez nézőként is zavart néha, akkor képzelem, hogy a játékosoknak milyen lehetett, mikor nekik egy pillanat alatt kell döntéseket hozniuk a jégen, néha csak az előttük felvillanó mezszín alapján.

A mérkőzésen Popovics Patrik góljával szereztünk vezetést, amit sajnos már az első harmadban kiegyenlített a Brassó, majd a következő két harmadban egy-egy találatot szerezve, utóbbiak meg is nyerték a mérkőzést 1-3-ra. A felkészülési meccseken szokásos büntetőpárbajt is a Brassó nyerte.

Azóta kiderült, hogy egyik idegenlégiósunk, a finn Henri Holmström egy ütközést követően kulcscsontját törte, és 2 hónap kihagyásra kényszerül. Sérültlistánk egyre hosszabbra nyúlik, pedig keretünk nem éppen bőségéről híres. Az új szezon előtt mindenképpen megemlítendő az is, hogy az eddigi szlovák vonalat gyakorlatilag elvágta a csapat Jan Faith edző menesztésével. Az edző a hírek szerint bírálta a magyar játékosokat egy szlovákiai újságban megjelent cikkben. A keretben - a szlovák játékosok elengedése, majd az edző távozása után - a finn idegenlégió képviselteti magát a legnagyobb létszámban.

További információ a brassói csapatról, hogy 2007-es újraalakulásukat követően most fontolgatják, hogy a két csíki csapathoz (HC illetve SC Csíkszereda), valamint a Gyergyószentmiklóshoz és a Steaua Bukaresthez hasonlóan a jövőben ők is indulnának a magyar bajnokságból gyakorlatilag magyar-román versenysorozattá lett MOL Ligában. Erejük felméréseként játszották ellenünk a tegnapi mérkőzést, illetve megküzdenek még a mai napon a Ferencvárossal is, szintén a miskolci jégcsarnokban.

A román jégkorongsport egyébként a miénkhez hasonlóan mostanság indult igazán fejlődésnek, Brassó városa például idén döntött egy modern jégcsarnok építéséről, a CSM Brassó eddig idegenben játszotta a hazai meccseit is. Pár szezon óta romániai csapatok is szerepelnek a magyar bajnokságban, ami kölcsönösen előnyös együttműködés, hiszen így több minőségi játékerőt képviselő csapat ellen lehet tapasztalatokat szerezni. Emellett a román válogatott egy éves Divízió II-es szereplést követően 2009-ben visszatér a Divízió I-be, ahonnan fiaink éppen idén jutottak fel a jégkorong elitjébe, az A csoportba.

Szólj hozzá!

Címkék: sport jégkorong jegesmedvék

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://nincseletem.blog.hu/api/trackback/id/tr9642307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása