Nincs életem

0% élet 100% nincs

Utolsó kommentek

  • : Gondolom egy eldugott Csontváry képnek jobban örült volna a család :) (2014.06.21. 15:40) Plakátok a múltból
  • stevee: Naggggyyon komoly!!! : ))) Azt hiszem érdemes volt megtörni a hosszú hallgatást a blogon.. (2011.06.10. 17:22) Lego
  • Liszi: @Simple Soul: Köszi, köszi! :) (2010.10.31. 01:19) Fegyverzetellenőrzés
  • Simple Soul: OMG! Te egy hiperrealista művész vagy! Az a finom vonalvezetés, áhh..egyszerűen zseniális! Minden ... (2010.10.27. 13:20) Fegyverzetellenőrzés
  • Liszi: @stevee: Áhhh, ő csak messziről kukkolt pincérlánnyal :D (2010.08.30. 01:15) Sörözés vs lánybúcsú
  • Utolsó 20

Címkék

alkohol (4) állat (10) álom (2) autó (2) beszólok (45) címke (1) csajok (16) család (11) degu (4) diósgyőr (9) egyetem (10) életstílus (1) én (133) érdekes (5) férfiak (2) férfimagazin (2) film (14) floorball (1) foci (51) fogadás (2) hattrick (4) haverok (29) időjárás (5) internet (4) iqtlan (53) ivás (11) jegesmedvék (1) jégkorong (5) jogsi (6) kerékpár (4) kosárlabda (1) magyar válogatott (2) men (5) miskolc (11) mozi (5) msn (3) munka (9) nincs életem (206) oldtimer (2) olimpia (4) poker (17) politika (10) poszterek (3) program (5) régiség (1) részeg (4) sör (1) sorozat (7) sport (51) szabadidő (5) számítógép (18) takarítás (4) tanulás (7) túra (1) üdítő (1) útmutató (4) vásárlás (7) vb2010 (1) xxx (5) zene (26) Címkefelhő

Megint nincs

2009.07.17. 17:57 :: Liszi

Gyűlölöm az összes randomszám generátort, de különösen azt az egyet, ami harmadik napja bármilyen lappal képes megveretni pókeren. Lehet, hogy az ilyen napokon nem a legjobb, hanem a legrosszabb lapokkal kéne játszani? Kipróbálni nem fogom. Viszont amíg tart a downswing, addig szépen megy el a pénz, amit nagy nehezen összeharácsoltam eddig.

Kis albérlőnk is elveszett. Többször is! Tegnapi esőben valahova elbújt, így nem láttam. Ma reggel állítólag ott volt a kaktuszon ismét, viszont délutánra megint eltűnt. Lehet, hogy csak kajálni jár ide, vagy van valami jó búvóhelye a levelek között. Jut eszembe, van egy visszajáró vendég fürkészdarazsunk is, ami mindig bejön a nyitott erkélyajtón, körbenéz a könyvespolcon, aztán kimegy, majd ezt ismételgeti naphosszat. Pár napja a darazsat sem láttuk. Még jó, hogy a deguk be vannak zárva, így ők nem mennek sehova.

Elmarad a ma esti kosár is, és valószínűleg augusztusig nem lesz. Pedig annyira vártam, hogy megint dobálhassak a többiekkel. Pláne, hogy a testtömegem megint megszaladt, s bár most bírok vele futni, és még levegőt is kapok közben, de azért valószínűleg jobban érezném magam mínusz 5 kilóval. Vagy ha ez a plusz 5 izom lenne. Persze ahhoz dolgozni kéne, az meg büdös. Testmozgás esetében szó szerint.

Az értelmes tevékenységek helyett sörösüvegekről áztatom a címkéket, mert már nem fértem a bárszekrényemben az üres üvegektől. A címkék meg mennek a gyűjteménybe, amit majd be akarok szkennelni, és valahova felpakolni a netre. Hiába no, ráérek. Nincs életem, már megint.

Közben egyébként Tour de France-t nézek, bár már nem köt le annyira, mint pár éve. A sok doppingbotrány megtette hatását. Bár még különböző szerekkel is emberfeletti letekerni a távot, pláne ilyen hegyekkel, de hogy annak kelljen örülni, hogy az aktuális kedvenc nem bukott le az adott napi doppingteszten, az nevetségessé teszi a sportot. Mert teljesen biztos vagyok abban, hogy senki nem tiszta. Csak van, aki lebukik, és van, aki nem. Szomorú.

Mint a focicsapataink szereplése is az új Európa-Ligában. NSO címlap tudósítások oszlopában:

Labdarúgó NB I. Az. Alighanem mindkét külföldi csapat megsértődne, ha ezt látná. Bár a Steaua jégkorongcsapata a MOL Ligában szerepel nagyrészt magyar csapatok között, de fociban alighanem nagy visszalépést jelentene a magyar élvonalban való szereplés a bukarestieknek...

Szólj hozzá!

Címkék: sport én foci állat poker kerékpár nincs életem

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://nincseletem.blog.hu/api/trackback/id/tr601251886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása