online póker

Nincs életem

0% élet 100% nincs

Utolsó kommentek

  • : Gondolom egy eldugott Csontváry képnek jobban örült volna a család :) (2014.06.21. 15:40) Plakátok a múltból
  • stevee: Naggggyyon komoly!!! : ))) Azt hiszem érdemes volt megtörni a hosszú hallgatást a blogon.. (2011.06.10. 17:22) Lego
  • Liszi: @Simple Soul: Köszi, köszi! :) (2010.10.31. 01:19) Fegyverzetellenőrzés
  • Simple Soul: OMG! Te egy hiperrealista művész vagy! Az a finom vonalvezetés, áhh..egyszerűen zseniális! Minden ... (2010.10.27. 13:20) Fegyverzetellenőrzés
  • Liszi: @stevee: Áhhh, ő csak messziről kukkolt pincérlánnyal :D (2010.08.30. 01:15) Sörözés vs lánybúcsú
  • Utolsó 20

Címkék

alkohol (4) állat (10) álom (2) autó (2) beszólok (45) címke (1) csajok (16) család (11) degu (4) diósgyőr (9) egyetem (10) életstílus (1) én (133) érdekes (5) férfiak (2) férfimagazin (2) film (14) floorball (1) foci (51) fogadás (2) hattrick (4) haverok (29) időjárás (5) internet (4) iqtlan (53) ivás (11) jegesmedvék (1) jégkorong (5) jogsi (6) kerékpár (4) kosárlabda (1) magyar válogatott (2) men (5) miskolc (11) mozi (5) msn (3) munka (9) nincs életem (206) oldtimer (2) olimpia (4) poker (17) politika (10) poszterek (3) program (5) régiség (1) részeg (4) sör (1) sorozat (7) sport (51) szabadidő (5) számítógép (18) takarítás (4) tanulás (7) túra (1) üdítő (1) útmutató (4) vásárlás (7) vb2010 (1) xxx (5) zene (26) Címkefelhő

Ilyen Miskolc éjjel a Kowalsky meg a Vegával

2008.11.02. 17:47 :: Liszi

Mert ilyen a hely
Tövis nélkül egy rózsa szárad el
Így az ami volt
Kisimul és nem marad rajta folt
Hív az ami lesz
A legvadabb teszt
Ha a múlt nem ereszt

                     (Kowalsky meg a Vega - Októberben leverten a Keletinél)

Kowalsky koncertre menet körülbelül erről beszéltünk a kedves hölggyel, aki a koncertre invitált. Úgy bele is merültünk a témába, hogy el is mentünk a Vian mellett, kicsi épülettömb tetején van, tuti előfordult már mással is.

Az út kisebb viszontagságai után (a koncert kiírt kezdési időpontja után 1 órával) bejutottunk a Vianba, ahol Kowa már éppen arról énekelt, hogy ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg, lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz (Ennyi csak), majd a szám után elmondta, hogy kb. két órás lesz a koncert, úgyhogy jött is az öröm, hogy odaértünk az elejére, pedig már lemondtunk róla.

Aztán jöttek sorban a slágerek (felsorolás a teljességre és a pontos sorrendre való törekvés nélkül): kergettünk Fekete lepkét, majd rájöttünk, hogy Többet érdemelsz. Egy zsivány balladája mindig megható, nem hiszem, hogy van olyan alkalom, amikor Balul sül el. Mondanám, hogy nem kicsi a Vian színpada, hanem Csak más, de sajnos tényleg kicsi. Még jó, hogy a Forradalom Rt. pont elfért rajta, és legalább könnyű volt jó hangulatú teltházas fellépést csinálni, ahol nem kell sokszor mondani, hogy Kezeket fel! A Vianhoz közel valóban Új templom épül, tehát Kowáék ezzel sem lőttek mellé. Ilyen Budapest éjjel helyett jól szólt az Ilyen Miskolc éjjel is, és bár az élet egy Labirintus, lehetőleg ne álljunk sokat Októberben leverten a Keletinél! Szemenszedett igazság, de az Aszfalt és fehér csík is elég néha, hogy érezze az ember: Szabad rég.

Összefoglalva:
Életem harmadik Kowalsky koncertje volt eddig a legnagyobb élmény. Egyszer rég, mikor még "csak" két albumuk volt, egy Rocktóberfesten léptek fel a Miskolci Egyetemen, és egy haver ajánlotta őket figyelmembe. Ekkor csak pár számukat ismertem, de az akkori koncert meggyőzött arról, hogy meg kell ismernem a többit is.
Később szintén egy Rocktóberfesten (2007) láttam őket, sajnos akkor Kowa és az egész együttes dögrováson volt, így csak egy nyúlfarknyi koncertet adtak, de még az is olyan volt, hogy le a kalappal. 2008 májusában pedig nemes egyszerűséggel nem fértem be a MEN-es koncertjükre, azt hiszem ez mindent elmond a csapat népszerűségéről.
Az élet igazságait összefoglaló, zseniális dalszövegek, fülbemászó dallamok, itt-ott óvatos zúzással (kb. ahogy öltönyös emberek pogóznak a Wall Streeten). Még, még, még, ennyi nem elég!!!

Szólj hozzá!

Címkék: zene

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://nincseletem.blog.hu/api/trackback/id/tr88745914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása